Friday, February 13, 2009

Seriously, mereka HAWT.. Auuwww! ;)

Yeah.. Aku mms suka gila ngan 3 org nieyh.. SUMPAH mmg kacak, gorgeous, tampan, cute, comel, segala macam lar yg baek2.. Haha.. Geram dowh tgk muka dorang nieyh.. Bg aku dorang mmg cute semua.. Itu pendapat aku lar kan..


Chris Pine
With his dark hair and smoldering blue eyes. aduh.. Cair dibuatnye.. Aku suka gila tgk mate dia.. Mase tgk dia berlakon dalam citer Princess Diaries, ngan Just My Luck, aku da suka tgk die.. Haha.. Then, SUMPAH suka gila tgk die berlakon dalam citer Blind Dating.. Die jadi orang buta.. Cari true love dia.. Tapi cam sweet gila, mate die yg biru tuh, serius gorgeous ar.. Warrhhh!!!!!!!!! ILY! ;)

Chad Michael MurrayNieyh satu lagi mamat yang aku suka.. Aduh, muka die sweet je.. Suka tgk die berlakon dalam citer A Cinderella Story ngan Hillary Duff.. Comel giler.. Eeeeee.. Geram... Rase nak tepuk2 je muka die.. hehe.. Dalam citer House Of Wax pown lagi ar.. heee... Murray was named one of the "Sexiest Men Alive" by People magazine.. Padan la tu kan.. Eeee..Geram.. ;)

Oliver James

Die nieyh kira talented ar.. Macam2 die ley wat.. He is an English musician, singer, songwriter & actor.. Bagus bukan.. Mase die berlakon citer Raise Your Voice, watak die tuh mmg menepati ciri2 laki idaman aku.. Haha.. Die berlakon citer nieyh ngn Hillary Duff jgk.. Tgk senyuman die, aduh.. Mencairkan hati aku.. Haha.. Bg aku lar.. ;)

Channing Tatum
Seriously die mmg HAWT.. Suka die gila2.. Body dia.. Aduh.. Muka dia yg sweet tuh.. Aku tgk dia dalam citer Step Up.. SUMPAH best giler tgk die menari semua.. Smart giler.. Rase nak jerit tgk dia.. Haha.. Perfect giler time die menari.. ILY lar.. Would you be my valentine? Hahahaha

Bagi aku, mereka mmg hawt.. Perfect.. Mencairkan hati aku.. Kalau semua dapat jadi boyfriend aku, mmg seronok gila ar.. Hahaha.. Berangan je lebih aku nieyh.. Which one my hero nieyh yg korang suka? Haha


Thanks for reading. Have a nice day :)

8 comments:

senorita shiela ouh lala said...

nana . i ske chad michael murray gile babik ouh . ! dont curik dy dari i . dy kepunyaan i . ouhhhhhhh ;)

YUI said...

mabuk laki dah ni
i suka sgt pada shia labeouf yang main cerita transformer tuh
walaupun dye takde dlm senarai but he's mine ok

enche ariff said...

semua x suka..
hehe..
:P

Nana Chocaholic said...

to shiela : chad tu i punye larh.. ;)

Nana Chocaholic said...

to yui : shia labeouf i suka tgk dia berlakon je ;) i x kn curi

Nana Chocaholic said...

to enche arif : alar, u jeles kan..

enche ariff said...

haha..
xpon..
:P

eyqa myqa hameed said...

mereka amat hot!