Monday, February 2, 2009

Hurm ;(

Yeah.. Aku still seday lagi.. Aku x ley focus kat skola tadi.. Aku x suka aku jd camni.. Aku story kt billa, then menanges2 aku.. Tapi da cite, hati aku still x tenang.. Siape ley lupe, kalo sum1 yg kte syg, slalu contact, tbe2 hilang cmtu je.. Hilang dlm sekelip mate.. Aku x dpt trime kenyataan.. Why??? Knape mesti jadi camni.. Da 3 hari aku camni.. Aku x jangke semua nieyh akan jadi.. Aku asyik nanges.. Non stop.. Smpai parents aku tegur.. Aku saket ke ke ape.. X nak mkn semua.. x tau nak ckp ape.. Aku igtkan tahun nieyh, aku x nak seday2 camni.. Tapi benda da jadi.. Da takdir.. Aku x ley nk wat ape. Tapi aku x pena dpt happy dgn org yg aku syg.. Ade je bende halang.. Kadang2 rase cm x adil lak.. tolong lar aku.. ape aku nk wat.. someone plz tolong tenangkan hati aku.... Aku x nk bende nieyh berlarutan smpai aku SPM nnt.. Rase mau demam pown ade.. Malam tadi pening kpale gila2 kowt smpai x ley tido.. Selseme tahap gaban.. Aku mmg camni kalau sedih gila2.. Da lame x camni.. Honestly, its hard 4 me to let him go.. Only god knows how much i love n care about him.. I akan simpan teddy yg u bagi, i akn igt kenangan kite walaupown kite x pena declare pape.. i akan igt time 31 January 2009, 6.00 p.m... mase u pegang tgn i.. pandangan mate u.. I paham ape yg u ckp kt i.. Kalau betol lar ape yg u cakap tuh.. I akn igt.. Smpai i mati.. N x kn mudah utk i lupekan u camtu je.. Thanx pena ckp yg u syg kan i.. Thanx pena care bout me b4 this.. Thanx bg i happy n tenang biler i tga sedih.. U're always there 4 me when im sick, sad.. So sweet of u syg.. Thanx.. I x pernah menyesal knl ngn u.. I happy.. n biler knl ngn u, it is such a great gift from god to me.. Biler u x de, i rase i hilang something yg berharge.. I rase laen sgt.. Biler contact pown, u x mcm dulu.. Itu yg wat i seday sgt.. Ye ar, da brape lame kte contact, x pena miss 1 hari pown.. Tbe2, semua tuh da x de.. I agak seday.. I miss you.. I rindu kte jadi cam dulu.. Susah utk i trime semua nieyh.. Serious.. But, ntah lar.. Mayb kte x de jodoh kowt..n honestly, i x ley lupekan u.. I xley lupe org yg slalu wat i happy dulu ;( I will always love, love u n love u.. Argh.... Shit.. Sumpah sedih.... ;(


Thanks for reading. Have a nice day :)

7 comments:

Ana Favouritism said...

dear i pernah in yr situation..
its actually the same as mine..
masa tu i form5, in some camp at sg congkak..
i ingt lagi the night b4 the camp, he still gave me his kisses through msgs..
tahu je lah kt camp tu takda line..
dah elok je balik uma, i tried and tried to call him, but dia tak agkt..
plus, dia trus off je..
msg lagi ah tak reply kan..
and fyi, i suffer in about 1 whole month in december..
he appears to remain silent 4 a very long time..
i even cried bila i tgh mandi..
dear, sabar ye..
trust yrself yg maybe yr 'man' has his own reasons..
maybe he needs time..
if u wanna cry, just cry okay..
lots of kisses just 4 u!
muuuahhhxxx!!!!

YUI said...

pity u lah
jangan sampai berlanjutan sampai spm
nnty u jugak yg menyesal
u have to let him go
buat something yg buat u busy
eventually u akan lupakan dye
believe me
i dh pengalaman dgn semua ini

storistora of cik shiela . said...

syg ! i noe how u feel ! tamothh sdeyh2 k ? na nges tao bace !

mardhiah hani said...

jgn mcm ni ok?

karma is karma

wut goes up must go down

jgn risau k

LANtai mop said...

dont let it get u..ur still young..u still have ur frens and wat important is u still have ur luvly family...thats good enough to let u move on..
right now just focus on ur spm..

lea di hujung nyawa said...

alah, evry girl msti mcm ni. break up sikit, nak tulis dkt blog lah, nak tnsion dkt skolah apa lah. bnda sma je. bored lah. skrg yela kau ckp will always love u bla bla bla, nnt dah dpt bf bru, entry ni pon kau lupa pnya. percaya lah ckp aku. aku ni adik kau, tp jadi lah matanag sikit, yg dah lps, lps kan aje. tayah nak sdih2. bodoh je. secara jujur aku, kau lg nangis, bkn nya kau dpt.

wake up girl. wake up!

*comment paling jujur aku bg ni

Nana Chocaholic said...

tampar ar aku bg aku sedar..
hahaha
skrg da okayh da..
=)