Tuesday, January 13, 2009

FUCK ISRAELIsrael adelah golongan yg paling kejam.. Golongan yahudi.. Sangat x berhati perot.. Membunuh kanak2 yg x berdose, bom sane,bom sini.. Giler ke ape.. Dorg igt dorg cukup hebat, bagos, berkuasa.. Dorang angkuh, bunuh org2 yg x berdose.. PLEASE STOP THE WAR.. Israel, hanya bersandarkan pada motto " KAMI HANYA MENCARI DAN MENGHAPUSKAN MILITAN ISLAM ", ternyata itu cuma satu pembohongan dan dalih.. Kerana sehingga hari ini lebih 300 penduduk awam Palestin telah terkorban..


Serangan yang dilancarkan lebih kepada orang awam.. Menyebabkan ramai kanak-kanak , wanita dan warga tua yang terbunuh. Lebih memburukan keadaan ialah , apabila mereka yang cedera tidak mendapat rawatan yang sempurna.. SEKATAN bekalan makanan dan perubatan telah di kenakan ke semenanjung gaza.. Dibuat oleh israel seolah-olah mahu melihat bangsa arab Palestin lenyap di tanah air mereka sendiri..


Doakan lah untuk mereka.. Sedekahkan Al- Fatihah untuk pejuang2 jihad & rakyat palestin yg terkorban.. Aku memohon ampun kepadamu Ya Allah.. Aku hanyalah insan yg byk melakukan kesilapan.. Aku memohon kepadamu Ya Allah.. Bantulah mereka.. Kau hancurkanlah rejim zionis sebgaimana Kau hancurkan tentera bergajah Musyrikin.. Aku memohon ampun kepadamu.. Berilah rakyat2 Palestin kekuatan menempuhi segala dugaan.. Amin~


Thanks for reading. Have a nice day :)

No comments: